Tentart

ZAŠČITI IN DEKORIRAJ Z NAMI

Že  več kot 8 let pomagamo našim strankam in partnerjem ustvarjati nepozabne ambiente in uspešne zgodbe širom Evrope. Zavedamo se odgovornosti našega dela saj postane vsak šotor, vsak pod, stol, miza… vsaka lučka ali katerikoli drugi del opreme, ki ga izdelamo ali postavimo kulisa vašega dogodka  ali posla.

To odgovornost sprejmemo v celoti in se veselimo izziva, da skupaj ustvarimo nekaj unikatnega in nepozabnega.

Specializirani smo v načrtovanju, oblikovanju, izdelavi, izposoji, prodaji in montaži prireditvenih šotorov iz prestižne vodoodporne tkanine, organskega izgleda ustvarjene za ekstremne vremenske razmere.

Kot ljubitelji lepega, narave, potovanj in življenja na prostem smo s časom v ponudbo dodali še izjemno kvalitetno opremo in različne vrste ambientalne osvetlitve, ki še bolj poudarijo lepoto prostora pod našimi šotori.

Z našim delom preoblikujemo prazen prostor, ga zaščitimo in dekoriramo ter mu dodamo popolnoma novo dimenzijo in estetiko. Pohvalimo se lahko z več kot 3.000 montažami širom Evrope in več kot 60.000m2 proizvedenih standardnih in po meri prilagojenih šotorov in tend.

NAŠA ZGODBA

2015

USTANOVITEV PODJETJA S.P. IN PROIZVODNJA PRVIH ŠOTOROV

V 16 letih organizacije dogodkov, smo za pokritje prizorišč na trgu srečevali rešitve, ki prostor mehansko zaščitijo a mu ne dodajo estetike, atmosfere in ambienta, ki smo ga želeli ustvariti za naše obiskovalce.
Odločili smo se, da zapolnimo verzel in zašijemo prva dva šotora 7,5m x 10m v peščeni bež barvi.

2016

PROIZVODNJA NOVIH KAPACITET

Odziv je odličen zato izdelamo dodatne šotore za našo najemno službo.

2017-2018

ŠIRITEV TRGA NA SOSEDNJE DRŽAVE

Zaradi vse večjega povpraševanja se odločimo razširiti poslovanje na trge sosednjih držav.

2020

STANDARDIZACIJA PROIZVODA IN NOVE TEHNOLOŠKE REŠITVE

Stalne izboljšave in izkušnje iz terena nam omogočijo izboljšavo proizvodnjih postopkov in standardizacijo proizvoda. Upamo si vedno več in naredimo prve šotore po meri sidrane v zgradbe, s toleranco napake tako pri izdelavi kot montaži na cm.

2022

POSTANEMO VODILNO PODJETJE NA NAŠEM PODROČJU

Po težkih časih COVID krize postanemo v  letu 2022 vodilno podjetje na področju izdelave, montaže in izposoje platnenih  prireditvenih šotorov in opreme v regiji.

KAJ NAS ODLIKUJE

  • Kakovostni materiali in visokotehnološka proizvodnja
  • Vrhunska storitev od prvega stika.
  • Oseben pristop.
  • Prijazno in strokovno svetovanje.
  • Montaža ob pravem času.
  • Strokovne monterske ekipe pozorne na vsako podrobnost.